luni, 30 noiembrie 2015

Baby phone app

Sa va povestesc cum e cu beibifonul...

Cand am fost la Sibiu am descoperit aplicatia interesanta as zice eu. Daca ai wireless poti transforma in Baby Phone doua telefoane mobile cu Android. Sau o tableta si un telefon... sau 2 tablete... important e sa aiba amandoua Android si sa aiba amandoua aplicatia instalata. Pui un telefon langa copil si unul il iei la tine si gata, auzi ce se intampla in camera.

Acum sa detaliez despre aplicatia minunata:

- o pui langa copil si poti chiar sa vezi ce face daca are o camera si daca e lumina. Sau daca esti in stare sa asezi telefonul la asa un unghi incat chiar sa iti arate copilul (eu nu am fost in stare decat sa vad un piciorus moment in care am descoperit ca nu prea filmeaza... mai mult face poze)

- iti reda sunetele din camera copilului. Cateodata poti auzi si betivii de sub geam. Cateodata nu auzi copilul desi el urla, dar auzi betivii de sub geam.

- daca nu ai prezenta de spirit atunci cand auzi copilul urland sa inchizi aplicatia reciever ai mai multe variante: ori, buimac, intri cu recieverul in camera copilului, moment in care se creaza microfonie si urla amandoua telefoanele de trezesc copilul de tot, ori il lasi la locul lui si aude toata casa cum urla copilul, sau, daca te enerveaza urletele la dublu inchizi aplicatia din camera copilului si incerci sa il linistesti in sunetele alarmei recieverului, caci da, recieverul te anunta pe un ton raspicat ca a fost inchis din cealalta parte. Si nu se opreste alarma asta (melodioasa de altfel) deloc pana nu o opresti tu. (eu nu am niciodata prezenta de spirit, noah, asa sunt eu, mai aiurita, cand urla cea mica sar repede sa nu o trezeasca si e cea mare)

- aplicatia reciever se poate conecta la sender doar daca introduci o parola din 6 cifre pe care ti-o da senderul. Senderul iti da aceasta parola o singura data, cand il deschizi. Memoria de elefant, care a avut de suferit din cauza nesomnului cauzat de bebe urlator timp de 3 luni, trebuie antrenata in asa fel incat sa nu uite cele 6 cifre pana ajungi in sufragerie. Nu merge sa introduci parola cu ambele telefoane in mana din cauza de microfonie.

- varianta free (ca bani nu dau pe minunatia asta) se deconecteaza o data la 30 min si este necesar sa intri in camera copilului sa o pornesti din nou. Copil care, in general la varsta asta, are ciclu de somn de fix 30 min, ceea ce inseamna ca dupa 30 min are un somn extrem de usor cateva minute, sau, daca intra parintele sa porneasca beibifonul se trezeste cu zambetul pana la urechi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu