joi, 28 martie 2013

Ioana


Ioana este o fetiță mică, bucălată și smotocibilă, așa cum îi stă bine unei fetițe de 7 luni. A spus prima dată MAMA de curând. Se joacă cu plăcere  râde cu poftă, cu râsul ăla sincer pe care doar copiii mici îl au. Ea nu înțelege de ce roiesc oamenii în halate albe pe lângă ea. Nu înțelege de ce petrece mai mult timp în spital decât acasă, nu înțelege de ce, dintr-o dată raza ei vizuală a scăzut la jumate.
Numai părinții știu cu adevărat gravitatea diagnosticului. Numai părinții știu cât de tare luptă să strângă banii necesari operațiilor și tratamentelor. Povestea ei o găsiți aici: http://www.ioanagageanu.ro/.
 Azi am aflat că o individă s-a gândit să fure de la Ioana. Că doar copiii sunt victime ușoare  nu se pot apăra.  Ce nevoie poate să aibă un copil de banii strânși?  Ea nu vrea nici parfumuri scumpe,  nici haine de firmă. Valentina Alexandra în schimb are nevoie de banii unui copil neajutorat. Vrea să obțină ușor cât se poate de la viață. Si ușor se pare că înseamnă prin suferința unui copil. Așa că a luat frumușel o poză cu Ioana de pe Facebook. A luat și povestea Ioanei tot de acolo. A schimbat contul în care pot dona oamenii bani, și titularul de cont. In așa fel încât banii să ajungă în buzunarele ei. Si a rugat oamenii să dea Share la poză. A obținut peste 20.000 de share-uri. Nu știu câți dintre cei care au dat mai departe au si donat. Gândiți- va doar că, dacă fiecare ar dona 1 leu s-ar strânge 20.000 lei. Bani pe care oamenii de bună credință ii dau pentru un copil. Bani care Valentinei ii ajung de parfumuri, țoale si farduri de firmă. Ce merita această individă? Că legea nu o sancționează decât cu închisoarea de la 6 luni la 12 ani. Intre timp Ioana luptă pentru viață ața cum o vede prin singurul ochișor.

 Dacă vreți să o ajutați să lupte în continuare, conturile sunt acestea:


Cont in lei: RO12INGB0000999903064925

(Banca: ING Bank Tg. Mures)

Contul de euro: RO18INGB0000999903417024

(Banca: ING Bank N.V.Amsterdam - Sucursala Bucuresti )

Swift : INGBROBU

Titular: Gageanu Doru Florin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu